Släpet är extra brett, perfekt för den breda modellen av rullställningen. Hyrs ut förmånligt.
Modell bred, väldigt stabil och lättrullad. Du når högt, max 10.5 m. Snabbmonterad.
I hyran ingår Zip-up:s längsta stödben, vilket ger en stabil ställning utan att den behöver förankras i någon vägg.
Rullställning modell smal. Smidigast och billigast. Den når inte lika högt som den breda modellen men det kanske räcker?!

Extremt smidig och snabbmonterad

Rullställningar i lätt aluminium av märket Zip-up. Finns både som bred och smal modell. Längden är 2.5 meter, höjden väljer du själv. Max arbetshöjd på den breda modellen är 8.5 meter.  Båda modellerna   är utrustade med fyra reglerbara  och låsbara hjul, vilket gör  det möjligt att använda ställningarna på ojämt underlag. Till ställningarna finns dessutom stödben vilket  ger en stabil ställning utan att ställningen behöver förankras i vägg.

Tips! Behöver du en längre ställning så kan du hyra två rullställningar och då även lägga en plattform mellan ställningarna. Tre plattformar på längden blir en 7.5 meter lång rullställning. Snabb och smidigt!

Släp som tillbehör

Ställningen kan levereras hem till dig, oavsett om  du väljer att få den monterad eller om du vill montera själv. Önskar du  att hämta ställningen går det lika bra. Du hämtar den i så fall med eget släp alternativt hyr ett släp förmånligt av mig.


Mur- eller putsarbeten?

Ställningarna håller hög kvalité och för att de ska fortsätta göra detta, hyrs inte ställningarna ut till mur- eller putsarbeten, då aluminiumet tar skada av detta.

Montering

  • Montering/demontering kan ordas i mån av tid och mot fast ersättning.
  • Öskar du montera ställningen själv medföljer monteringsanvisningar.

Leverans

  • Ställningen kan levereras hem till dig.
  • Ställningen kan även hämtas efter överenskommelse. Önskar du hyra tillhörande släp behöver du ha en bil och körkort som får dra 1250 kg.

Pris

Motto: Hög kvalité och bra service till lågt pris!


0735-058782