Väldigt rolig att arbeta med. Väldigt effektiv! Glöm inte markduk och laser för bästa resultat!
Paketpris ihop med minigrävaren!

Självlastande minidumper

Banddriven och urstark minidumper med 180 grader svängbart flak. Canycoms minidumprar är något utöver de vanliga. Maskinen tillverkas i Japan och lastaren tillverkas och monteras i Sverige. Lastaren är monterad i flaket vilket gör att den följer med 180 grader. Fördelen med detta är att lastaren kan användas som en förlängning när man skall tippa ner i ett schakt eller nära en husvägg. Detta underlättar arbetet och sparar både på larvbanden och på underlaget. 


Självlastande med svängbar balja och lastare!

Självlastande minidumper:

Canycom SC75. Banddriven med en stark 22 hk Subarumotor. Bensin, vikt ca 750 kg. Självlastande med ett svängbart flak. Lastar utan problem 750 kilo. Längd/bred/höjd 263/96/135 cm. Elstart.

Smidig minidumper

Fyrhjulsdriven och stark för sin storlek. En minidumper och en minigrävare är en perfekt kombination, särskilt vid trånga utrymmen! Utmärkt till att flytta jord, grus, makadam med mera. En minidumper får plats på samma släp som grävmaskinen och kan därför med fördel levereras ihop. 

Lättkörd med hydraulisk tipp!
Självlastande minidumper på markskydd. Plattor i smidig vikt och storlek.

Minidumper:

Muck-Truck H-Max. Fyrhjulsdriven, bensin, hondamotor 5,5 hk, vikt 184 kg. Lastar 450 kilo åt gången. Fram/back. Lätt att lasta och lossa med hydraulisk tipp!
Markskydd:

Markskydd / markplattor. Plastplattor med en storlek på 110 x 153 cm. 15 kg per platta. Lägg ut valfritt antal plattor på den yta ni önskar att skydda, exempelvis gräsmattor. Plattorna är gjorda att ta stor vikt vid plant underlag, klarar inte större hål och vassa kanter.

Youtube filmer

Leverans

Minidumpern levereras hem till dig eller ditt företag. Vid leveransen får du en genomgång av maskinen och dess funktioner.


En fyrhjulsdriven minidumper får plats på samma släp som en minigrävare och kan därför med fördel levereras samtidigt.


Pris

Motto: Hög kvalité och bra service till lågt pris!