Väldigt rolig att arbeta med. Tilt och tre skopor ingår!
Perfekt i en villaträdgård. Maskinens ringa vikt och med breda larvband kör den inte sönder gräsmattan som en större maskin gör.
Maskinen är trotts sin ringa storlek stark och rejäl.
Minigrävaren levereras på en ny maskintrailer.

Lätt att köra

Gör dina egna grävarbeten! Med denna minigrävare är det  lätt och mycket roligt att arbeta med. 

Maskinen  levereras och hämtas av mig på en maskintrailer. Vid leveransen kan jag även ta med en minidumper, padda, laser eller något annat ni behöver hyra till erat projekt! När maskinen/maskinerna levereras hem till er, får ni en genomgång av alla dess funktioner. Detta gör att ni lätt och smidigt kan komma igång med ert projekt.

Bra arbetsmiljö

Du sitter bra i maskinen och har full sikt åt alla håll. Maskinen har lågt motorljud och endast små vibrationer vilket ger en skön och bra arbetsmiljö. Själva grävningen styr du med två joysticks.

Nyhet 1!

Nu finns det markskydd att hyra. En liten grävmaskin gör betydligt mindre skada än en stor. Men det går inte att komma ifrån att gräsmattorna får skador av larvbanden. Markskydden i form av plastplattor läggs ut och skyddar gräsmattorna smidigt och effektivt.

Smidig och kompakt

Grävmaskinens larvband justeras hydraliskt. Med larvbanden utdragna blir grävmaskinen 110 cm bred och står då stabilt när du gräver. Med larvbanden indragna blir grävmaskinen endast 71 cm bred, vilket är rätt unikt och gör det lätt att komma fram där det är trångt. Om du dessutom fäller ner skyddsbågen går grävmaskinen in genom en vanlig dörr.
Tips! Min erfarenhet av att hyra ut minigrävare under några år är att kunderna nästan alltid är förvånade hur mycket jord det blev. De som inte hyrt en minidumper samtidigt ångrar sig ofta. Därför rekommenderar jag att hyra dem ihop för att underlätta för er själva, spara tid och framförallt era ryggar! Paketpris erbjuds!

Nyhet 2!

Nu finns det fiberduk att köpa till förmånligt pris. Kvalité N2. Betydligt bättre än lågprisbolagens dukar och billigare än markbolagens. Priset är medvetet satt lågt för att ge en extra service till kunderna. Fiberduk kallas även för geotextil och markduk.

Leverans

Minigrävaren levereras hem till dig eller ditt företag. Vid leveransen får du en genomgång av maskinen och dess funktioner.


En minidumper får plats på samma släp och kan levereras samtidigt.


Pris

Motto: Hög kvalité och bra service till lågt pris!

I priset ingår försäkring, uppsmörjning och tre skopor.


0735-058782